به گزارش سلام لردگان، امير سرتيپ فرزاد اسماعيلي فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) در مراسم تجليل از سرلشکر شهيد منصور ستاري فرمانده فقيد نهاجا که عصر امروز در دانشگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) برگزار شد، با اداي احترام به خانواده شهيد ستاري اظهار داشت: اين شهيد بزرگوار پدر همه پدافنديها و داراي جايگاهي رفيع و برادر کل نيروهاي مسلح هستند.
وي افزود: درس شهيد ستاري قبل از تکنولوژي و چگونه جنگيدن درس استقامت و صبر است به خصوص براي يگاني که به فرموده فرمانده معظم کل قوا اولويت اول نيروهاي مسلح است.
امير اسماعيلي تصريح کرد: انشاءالله ما دانشجوياني نباشيم که در اين درسهاي معرفتي مردود شويم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) با ابلاغ سلام گرم امير سرلشگر صالحي فرمانده ارتش به خانواده شهيد ستاري و دانشجويان دانشگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء اظهار داشت: گفتن از شهيد و شهادت مانند صحبت از بهشت و اهل بهشت است و من اين را در خودم نميبينم اما با رجوع به قرآن کريم در سوره بقره آيه 154 آمده که به آنان که در راه خدا کشته شدند، مرده نگوييد، بلکه زنده ابدي هستند ولي همه شما اين حقيقت را در نخواهيد يافت.
وي گفت: در سوره حج آيه 58 آمده که به آنان که در راه خدا از وطن خود هجرت گزيده و کشته شدند، خداوند رزق و روزي خود را در بهشت ميدهد.
امير اسماعيلي تصريح کرد: پيامبر اعظم (ص) درباره شهادت فرمودند؛ شريفترين نوع مردن شهادت است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) بيان داشت: اميدواريم بتوانيم ذرهاي از افتخارات شهيد سرلشکر ستاري را به عنوان فخر پدافند حفظ کنيم.
وي با اشاره به شرفيابي سال گذشته نزد رهبر معظم انقلاب ادامه داد: وقتي روي گل مقام معظم رهبري را ديدم گفتم اينقدر مطلب دارم که نياز به سه روز گفتن است، از کجا شروع کنم و ايشان فرمودند از هرجا دوست داريد شروع کنيد.
امير اسماعيلي افزود: در آن ديدار عرض کردم دانشگاه هوايي شهيد ستاري خانه من و خيليها است که در پدافند و نيروي هوايي به يک انگيزهاي وارد ارتش شدهاند و ما دانشکده کنترل و فرماندهي در پدافند هوايي را انتخاب کرديم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) اظهار داشت: به اندازه خودمان از سال 68 وضعيت سختي در اين دانشگاه داشتيم و حس من اين بود که به يک دانشگاه نياز داريم مانند شهيد ستاري که هفتهاي چندين بار به اين دانشگاه ميآمد.
وي تصريح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ شما هم برويد و دانشگاه درست کنيد لذا با کلام نوراني ايشان و نگاه راهبردي ارتش دانشگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) تاسيس شد.
امير اسماعيلي گفت: دانشگاه تاسيس کردن کار آساني نيست و خودمان هم نميدانيم که چه اتفاقي افتاد و اين به دعاي اساتيد مرحوم ما برميگردد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) بيان داشت: هفته بعد از آن رزمايش بزرگي را در پدافند هوايي به صورت مشترک با نيروي هوايي و سپاه برگزار کرديم و طي 5 سال که از تفکيک پدافند از نهاجا ميگذرد 5 رزمايش انجام دادهايم.
وي تصريح کرد: اگر خون دل خوردنهاي شهيد ستاري و امثال ايشان نبود امروز نميشد به اين راحتي در اين تريبون صحبت کرد و همه لبخندها و حرفها نيز بيخودي بود.
امير اسماعيلي ادامه داد: من به حضرت آقا عرض کردم که در زمان شهيد ستاري عمليات والفجر 8 مايه افتخار ماست و ما الان ميخواهيم اين تاکتيک جديد را در اوايل سال 93 روي سيستم توپخانهاي و موشکي خود بگذاريم، ايشان فرمودند برويد و اين کار را بر روي موشک S200 انجام دهيد و همان کاري که شهيد ستاري کرد بر روي اين سامانه بگذاريد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) گفت: بنيانگذار اين دانشگاه (پدافند هوايي خاتمالانبياء) شهيد ستاري است و بيش از 300 دانشجو در آن حضور دارد.
وي اظهار داشت: شهيد ستاري قبل از پيروزي انقلاب اسلامي وارد ارتش شد و با توجه به جذبههاي کاذب و افسران آن موقع عده قليلي ميماندند تا پاي کار باشند.
امير اسماعيلي ادامه داد: شهيد ستاري با 17 سال سابقه کار و 35 سال سن معاون عمليات پدافند هوايي ميشود که بالغ بر 20 نفر سرهنگ تمام در آن موقع در پدافند هوايي حضور داشتند که با کفايتترين فرد با سن خدمتي کم يعني شهيد ستاري در زمان خون و آتش و جنگ به اين سمت انتخاب شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) تصريح کرد: شهيد ستاري با 20 سال سابقه در عنفوان جواني فرمانده نيروي هوايي ميشود که هم شايستگي و هم قابليت آنرا داشت در حالي که افراد بسيار شايستهاي نيز حضور داشتند و بسياري از افرادي که با ايشان به شهادت رسيدند با او خدمت ميکردند.
وي اضافه کرد: مهم است بدانيم که جا پاي چه کساني گذاشتهايم، زماني که حتي کسي نميتوانست درباره فرماندهي و کنترل فکر هم کند شهيد ستاري پدر فرماندهي و کنترل در کشور بود.، آن هم در زماني که کسي فرصت نداشت در اين حوزه کاري کند.
امير اسماعيلي بيان داشت: تِز فرماندهي و کنترل را شهيد ستاري دارد و ايشان استاد بنده و 9 نفر ديگر در پدافند هوايي بودند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) اظهار داشت: شهيد ستاري درباره فرماندهي و کنترل از جايي شروع کرد که خود حقير گفتم مگر اصلا ما به اين مطالب نياز داريم اما در نهايت به جايي رسيديم که به دنبال همان جزوههاي روز اول بوديم و خدا را شکر که عقيدتي سياسي همه اينها را ضبط کرده بود و استفاده کرديم.
وي گفت: در دانشگاه هوايي شهيد ستاري فَنسي بود که اسراي جنگي با لباسهاي زرد رنگ PW حضور داشتند و در هيچ از دانشگاههاي کشور اين شرايط نبود که دانشجو با اسير جنگي در يک محل تحصيل کند لذا دانشجويان ما در چنين فضايي تحصيل ميکردند.
امير اسماعيلي ادامه داد:الحمدالله همان دانشجويان نه تنها در دانشگاههاي ارتش بلکه در دانشگاههاي بيرون دکتري گرفتند که اين از خون دل خوردنهاي شهيد ستاري بود که بعدا به ما گفتند امروز که در اين نقطه هستيم اين دانشجويان بزرگ ميشوند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) تصريح کرد: زماني که خبر شهادت ايشان به ما رسيد همه ما و فارغالتحصيلان سري اول دانشگاه به هم زنگ زديم و گفتيم که بيپدر شديم.
وي گفت: من دانشجوي سردوشي بگير از دست مبارک خود ايشان بودم و چند نفر انتخاب شده بوديم که ايشان فرمودند کارهاي نظاميگري من خوب است اما قدش کوتاه است.
امير اسماعيلي با ذکر اين خاطره بيان داشت: من اميدم را از دست ندادم و 24 ساعت قبل از ديدار با شهيد ستاري که امير شوقي و امير حاجيزاده نيز بودند برخي از اين دوستان گفتند که سر و وضع خود را مقداري مرتب کنم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء (ص) افزود: من که ديدم لباسهايم مرتب است، گفتم که تنها جايي که ميماند صورت است و صورتم را 6 تيغه اصلاح کردم و آن روز شهيد ستاري که آخرين براندازها را نسبت به ما صورت ميداد به امير شوقي گفته بود که اين چرا صورتش را اصلاح کرده در حالي که قبلا خوب بود!
وي خاطرنشان کرد: اميدواريم ما در پناه ايزد منان هر کسي به انداز وسع خود حفظ کنيم.
انتهاي پيام/